Professionelle personprofiler fra kun kr. 495/stk.

                                        

Gordios Training er certificeret i brug af test- og analyseværktøj fra bådeThomas International og e-stimate - og bruger disse, som en naturlig del af den udvikling, vi igangsætter sammen med vores kunder. 

Vi har gennem årene gennemført mere end 500 personlige profilanalyser og færdighedstest til brug ved ansættelser, personlig udvikling og team udvikling.

 

 

PERSONPROFILER  ( se demorapport )

Denne personprofil, e-interpersonal, er udviklet af e-stimate i tæt samarbejde med erhvervslivet samt forskere i personlighedsteori og psykometri. Profilen er udviklet over 20 år og bruges af en række nationale og internationale virksomheder.

Med en e-interpersonal profil får du en professionel personprofil med en omfattende rapport på op til 34 sider - typisk udleveres 10-15 sider, afhængig af behovet.

Rapporten indeholder blandt andet:

  • adfærdsstil
  • motivationsfaktorer
  • arbejdsmæssig adfærd
  • forståelige, grafiske fremstillinger
  • forslag og input til udviklingsområder

Rapporterne er intuitive og brugervenlige, og teksterne er formidlet i et letforståeligt dagligdagssprog.

I rapporterne anvendes der grafiske elementer, som er med til at give et hurtigt overblik og gør e-interpersonal let at anvende til f.eks. udviklingssamtalen, jobsamtalen eller medarbejdersamtalen.

Ét af de mest velafprøvede testkoncepter

e-interpersonal profilen, tidligere kendt som adfærdsprofilen, er oprindeligt et ph.d.-projekt, som har været anvendt i Danmark siden 1980. Dermed er profilværktøjet ét af de mest velafprøvede koncepter til personlighedstest på det danske marked. Profilen blev senere grundlaget for etableringen af e-stimate.

e-stimate er herudover pioner inden for webbaserede test til HR og rekruttering. I 2000 blev e-interpersonal profilen introduceret med en webbaseret scoring og var den første digitale personprofil på det danske marked.

Et typisk forløb, når en person  skal have lavet en personprofilanalyse er :

  • Navn, email på deltager sendes til os på mail
  • Vi sender email med link og instruktion til personen
  • Personen får ca. 5 arbejdsdage til at udføre analysen
  • Vi får automatisk besked når analysen er lavet
  • Vi tolker besvarelsen, udarbejder rapport og aftaler tid med den enkelte, hvorefter personlig tilbagemelding laves ( online eller fysisk ) - ca. 45 min.

Deltageren får tilsendt egen analyserapport efter den personlige tilbagemelding 

 

Gratis håndbog

Alle, der får lavet en personprofil hos os får et gratis eksemplar af vores 40 siders håndbog "People Buy From People They Like", der giver input til brug af profiler og valg af adfærdsstrategi i dagligdagen overfor kunder og samarbejdspartnere.